Der er sjældent nok timer på en dag, og vi normalt ikke ønsker at bruge nogen af ??dem rengøring vores hjem, for at være ærlige. 

Men, når vi befinder os i en knivspids for tiden - måske venner, familie, en besøg - vil vi hellere sparke os selv end rengøre hurtigt, men vi ved, at det er det, hvad der skal ske.

Så for at perfektionere din "10-minutters-rengøre" færdigheder, så tjek disse 20 tricks til at opmuntre og levendegøre nem rengøring ... og ingen vil nogensinde vide!

1. Catch-all kit.

Beslut hvad rengøringsmidler er afgørende for dig og holde dem på hånden i din egen personlige rensesæt (så sjovt!).

2. Før du begynder rengøringen, sat på noget musik.

 Lav en spilleliste på forhånd, høre radio, sætte på din yndlings CD / optage / kassette, noget. Uanset hvad det er, så længe du elsker det, det kommer til at gøre de næste ting lettere!

3. The Walk-Through. 

Hurtigt at gå gennem hvert rum i dit hjem og samle nogen produkter, der er ude af sted. Læg dem i en kurv, kasse, skuffe etc., der vil forblive ude af syne indtil dine gæster forlader (efter at du kan sætte alting tilbage, hvor det hører hjemme!). 

4. Næste op, opvask.

 Efter gennemgang, få det ud af vejen. Alle hader at vaske op, men du vil blive overrasket over, hvor meget renere alt føles så snart tallene 3 og 4 er færdig!